+31 418 68 35 00

Wie is Prodware

Proud to be Prodware

Onze missie

Sinds de oprichting in 1989, is het onze missie om klanten te helpen ‘de toekomst opnieuw uit te vinden’ door gebruik te maken moderne technologie. We willen bekend staan als een innovatieve en ondernemende organisatie, waarbij medewerkers er niet voor vrezen om hun nek uit te steken en verantwoordelijkheid te nemen. In teamverband streven wij naar de allerbeste resultaten. We ondersteunen elkaar, zodat we beter worden en een wij-gevoel creëren.  

prodware nederland

Onze visie

ICT is een onlosmakelijk deel van ons werk en leven geworden. Daarom wil Prodware organisaties helpen om hun weg naar succes te vinden in deze digitale wereld. Dat betekent ook dat hun medewerkers zo goed mogelijk vertrouwd moeten raken met de aangeboden ICT middelen. Wij leggen de focus op innovaties die het werk en leven van mensen makkelijker, slimmer en beter te maken. Dat geldt niet alleen voor klanten maar ook voor collega’s. We willen Prodware medewerkers een uitdagende, inspirerende, veilige en aangename werkomgeving bieden zodat ze graag bij ons (blijven) werken. 

 

fietsplan

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de groep. Door diverse activiteiten worden milieukwesties in het dagelijkse beheer geïntegreerd. Ook Prodware Nederland probeert op dit gebied zoveel mogelijk haar aandeel te leveren. Zo hebben wij zonnepanelen op het dak geïnstalleerd, gebruiken wij groene stroom en huren wij een pand met energielabel A. Met Eneco hebben we contractueel afgesproken om verder te vergroenen door bijvoorbeeld het stimuleren van elektrisch rijden en een gepland aantallen microkredieten per jaar. Deze zomer is het fietsplan toegevoegd aan de arbeidsvoorwaarden.

Al enthousiast om bij Prodware te komen werken? Bekijk dan snel of er een vacature voor jou open staat!

Wakibi

Maatschappelijk ondernemen

Ook op maatschappelijk vlak willen wij graag een steentje bijdragen. Prodware ondersteunt ruim 50 ondernemers met een microkrediet via Stichting Wakibi. Leningen die een enorm verschil voor deze ondernemers maken én voor hun omgeving. En het houdt niet op bij deze 50+ ondernemers… steeds als een lening wordt terugbetaald, en dat gebeurt in ruim 97% van de gevallen, lenen wij het geld opnieuw uit. Zo blijft het social impact hebben en vermenigvuldigd het zich bijna oneindig. Lees meer over deze organisatie op de site.

Klant Coldec aan het woord

De mening van onze klanten is voor ons natuurlijk heel belangrijk. Een aantal klanten wil graag iets vertellen over hoe zij de samenwerking met Prodware ervaren. In de video vertelt klant Coldec haar verhaal. wil je meer klantverhalen lezen of zien? Bezoek dan deze pagina. 

Klant Heliox aan het woord

Voor Heliox is betrouwbare en flexibele software heel erg belangrijk. Daarom kozen ze voor een volledige Microsoft Dynamics 365 suite. Eerst Dynamics ERP en vervolgens werden stappen gezet om het klantproces volledig te optimaliseren. Ze vonden in Prodware een proactieve partner.