+31 418 68 35 00

Wie is Prodware

Proud to be Prodware

Onze missie

Sinds de oprichting in 1989, is het onze missie om klanten te helpen ‘de toekomst opnieuw uit te vinden’ door gebruik te maken van moderne technologie. We willen bekend staan als een innovatieve en ondernemende organisatie, waarbij medewerkers er niet voor vrezen om hun nek uit te steken en verantwoordelijkheid te nemen. 

Onze visie

Prodware helpt organisaties om hun weg naar succes te vinden in deze digitale wereld. Iedere medewerker moet daarvoor zo goed mogelijk vertrouwd raken met de aangeboden ICT middelen. Wij leggen de focus op innovaties die het werk en leven van mensen makkelijker en slimmer maken. Natuurlijk willen wij ook onze eigen collega’s een inspirerende, veilige en aangename werkomgeving bieden zodat ze graag bij ons (blijven) werken. 

Klant Coldec aan het woord

De mening van onze klanten is voor ons natuurlijk heel belangrijk. Een aantal klanten wil graag iets vertellen over hoe zij de samenwerking met Prodware ervaren. In de video vertelt klant Coldec haar verhaal. wil je meer klantverhalen lezen of zien? Bezoek dan deze pagina. 

Al enthousiast om bij Prodware te komen werken? Bekijk dan snel of er een vacature voor jou open staat!

Klant Heliox aan het woord

Voor Heliox is betrouwbare en flexibele software heel erg belangrijk. Daarom kozen ze voor een volledige Microsoft Dynamics 365 suite. Eerst Dynamics ERP en vervolgens werden stappen gezet om het klantproces volledig te optimaliseren. Ze vonden in Prodware een proactieve partner.

fietsplan

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de groep. Door diverse activiteiten worden milieukwesties in het dagelijkse beheer geïntegreerd. Ook bij Prodware Nederland. Zo hebben wij zonnepanelen op het dak geïnstalleerd, gebruiken wij groene stroom en huren wij een pand met energielabel A. Met Eneco hebben we contractueel afgesproken om verder te vergroenen door bijvoorbeeld het stimuleren van elektrisch rijden en een gepland aantal microkredieten per jaar. Deze zomer is het fietsplan toegevoegd aan de arbeidsvoorwaarden.

Wakibi

Maatschappelijk ondernemen

Ook op maatschappelijk vlak willen wij graag een steentje bijdragen en daarom ondersteunen we regelmatig projecten in het kader van maatschappelijk ondernemen.  Zo ondersteunde Prodware in 2021 ruim 50 ondernemers met een microkrediet via Stichting Wakibi. Het ging hier om leningen die een enorm verschil kunnen maken voor ondernemers en voor hun omgeving.