+31 418 68 35 00

Bedrijfscultuur Prodware

Proud to be Prodware

Podcast Prodware

Bedrijfscultuur Prodware

We staan graag bekend als een innovatieve en ondernemende organisatie. Wij werken in kleine teams en beginnen een project met het bouwen van een vertrouwensrelatie met de prospect. Klanten zijn bij ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat een klant past bij ons DNA. Wij koesteren onze mensen en onze klanten.  Passie, durf en vertrouwen zijn voor ons belangrijke waarden.  De activiteiten van onze personeelsvereniging zorgen regelmatig voor potje competitie en FUN!

Passie

Passie

Ons belangrijkste doel is om de klant beter te maken en te werken aan zijn of haar toekomst. We hebben passie voor ons vak en willen onszelf continu verbeteren. We krijgen energie van een succesvol project, van onze klanten en van onze collega’s. Want zeg nou zelf: als je samen 100% ergens voor gaat en je de doelstelling behaalt dan is dat toch het mooiste wat er is?! 

    

 

Durf

Durf

Soms is nee zeggen het beste advies wat je aan een klant kunt geven. Als het nodig is dan zullen wij dit daadwerkelijk zeggen en we vertrouwen hierbij op onze kennis en ervaring.  Professionaliteit betekent ook dat je de dicussie durft aan te gaan.

Al enthousiast om bij Prodware te komen werken? Bekijk dan snel of er een vacature voor jou open staat!

vertrouwen

Vertrouwen

De basis is vertrouwen. Klanten zien dit omdat we doen wat we beloven. Klanten hebben daarnaast aan Prodware een innovatieve partner die verder kijkt dan de dag van morgen. Wij nemen ze mee op hun reis naar de toekomst.  

Onze klantbeloftes

Bij Prodware is de Customer Experience een van de twee belangrijkste aandachtspunten. De Customer Journeys, oftewel klantreizen worden continu geanalyseerd en verbeterd, om zo een perfecte ervaring voor de klanten samen te stellen. Wat wij onze klanten kunnen bieden kun je lezen op www.prodware.nl.

Onze beloftes aan jou

Tevreden medewerkers betekenen vaak tevreden klanten. Daarom besteden we bij Prodware niet alleen aandacht aan de Customer Journey’s maar ook aan de journey’s van de medewerkers. Op de ‘Werken bij‘ pagina kun je lezen hoe jij je carrière bij Prodware kunt vormgeven.