+31 418 68 35 00

Bedrijfscultuur Prodware

Proud to be Prodware

Podcast Prodware

Bedrijfscultuur Prodware

Prodware NL heeft een echte familiecultuur. Betrokkenheid, flexibiliteit, samenwerking zijn alledaagse dingen. Daarnaast houden wij van een potje competitie en FUN! Zo bekronen wij de EK of WK poulewinnaar als Prodware Koning Toto  en publiceren wij regelmatig leuke Podcasts. We staan graag bekend als een innovatieve en ondernemende organisatie en zijn niet bang om ambitieuze doelen te stellen! Om deze doelstellingen te kunnen behalen, is persoonlijke aandacht belangrijk!  In ons bedrijf koesteren we onze mensen en onze klanten.  Passie, durf en vertrouwen zijn de belangrijkste waarden die hiervoor de basis vormen.  

Passie

Passie

We hebben als belangrijkste doel de klant beter te maken en zijn verwachtingen te overtreffen. We hebben passie voor ons vak en willen onszelf continu verbeteren. We krijgen energie van het werk, de klanten en onze collega’s. Want zeg nou zelf: als je samen 100% ergens voor gaat en je de doelstelling behaalt dan is dat toch het mooiste wat er is?! 

    

 

Durf

Durf

Soms is nee zeggen het beste advies wat je aan een klant kunt geven. Als het nodig is durven en kunnen wij dit daadwerkelijk te zeggen en we vertrouwen hierbij op onze kennis en ervaring.  

Al enthousiast om bij Prodware te komen werken? Bekijk dan snel of er een vacature voor jou open staat!

vertrouwen

Vertrouwen

De basis is vertrouwen. Klanten zien dit omdat we doen wat we beloven, simpeler kunnen we het niet maken. Klanten hebben daarnaast aan Prodware een innovatieve partner die verder kijkt dan de dag van morgen. Met behulp van onze kennis en ervaring nemen we de klant mee op hun reis naar de toekomst.  

Onze klantbeloftes

Bij Prodware is de Customer Experience een van de twee belangrijkste aandachtspunten. De Customer Journeys, oftewel klantreizen, worden continu geanalyseerd en verbeterd, om zo een perfecte ervaring voor de klanten samen te stellen. Wat wij onze klanten kunnen bieden kun je lezen op www.prodware.nl.

Onze beloftes aan jouw

Gelukkige medewerkers betekent tevreden klanten. Daarom besteden we bij Prodware niet alleen aandacht aan de Customer Journey’s maar ook aan de journey’s van de medewerkers. Op de ‘Werken bij’ pagina kun je lezen hoe jij je carrière bij Prodware kunt vormgeven.