+31 418 68 35 00

Werken bij

Proud to be Prodware

Start werken bij Prodware

Jouw start

Prodware wil graag dat je je als nieuwe medewerker zo snel mogelijk thuis voelt binnen onze organisatie. Daarom krijg je van ons een persoonlijk onboardingsprogramma dat bestaat uit praktische informatie, kennismakingsgesprekken en relevante cursussen. Om ervoor te zorgen dat je altijd bij iemand terechtkunt tijdens jouw eerste werkweken koppelen we je aan een persoonlijke mentor/buddy.

Consultant

Jouw arbeidsvoorwaarden

Uiteraard krijg je bij Prodware een marktconform salaris en overige passende arbeidsvoorwaarden zoals een lease auto of reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een collectieve pensioenregeling. Als we als bedrijf goed presteren deel je mee in de winst en ontvang je een bonus. Thuiswerken om files te vermijden of omdat het efficiënter is? Ook dat is mogelijk. Maar het zijn niet alleen de arbeidsvoorwaarden die ervoor zorgen dat je bij ons wil werken.

Microsoft trainingen

Jouw carrière

Bij Prodware krijg je de mogelijkheid om continu te werken aan je carrière. Samen met jouw leidinggevende bespreek je minimaal een keer per jaar jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. Je stelt samen de te behalen doelen op en maakt concrete afspraken over bijvoorbeeld het volgen van bepaalde opleidingen, persoonlijke coaching of het behalen van relevante (Microssoft) certificeringen. Onze partner Microsoft biedt altijd een uitgebreid trainingaanbod. Jaarlijks krijg je van ons 12 dagen om aan een opleiding te besteden.

graduate programma prodware

Werken bij Prodware als Graduate

Kom je net van school? Dan ben je misschien geïnteresseerd in het graduate programma. In een jaar tijd word je door ons klaargestoomd om binnen de IT-wereld carrière te gaan maken. Hier lees je meer over onze IT-oplossingen.

activiteiten medewerkers Prodware

Jouw collega's

Samen plezier maken verbindt mensen en zorgt ervoor dat je jouw collega’s ook onder andere omstandigheden leert kennen. Prodware heeft een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke en gezellige activiteiten organiseert. Ook brengt Sinterklaas ieder jaar een bezoek aan Prodware, wat altijd weer voor veel hilariteit en gezelligheid zorgt. Onze jaarlijkse familiedag, waar partners en (klein) kinderen ook van harte welkom zijn, is een event waar we allemaal met veel plezier naar uit- en op terugkijken.

Al enthousiast om bij Prodware te komen werken? Bekijk dan snel of er een vacature voor jou open staat!