Jose Mittemeijer woont in Kerkdriel met haar partner en zoontje van drie. Oorspronkelijk komt Jose uit Amsterdam. Ze heeft daar acht jaar bij een internationaal reclame & standbouwbedrijf gewerkt. Bij deze organisatie was ze verantwoordelijk voor alle financiële werkzaamheden, van personeelszaken tot de boekhouding en van het beheer van de verzekeringsportefeuille tot en met het wagenparkbeheer. Lees hieronder snel verder hoe Jose bij Prodware terecht is gekomen en hoe ze haar draai vindt binnen de organisatie.

Jose aan het woord

“Voorheen werkte ik bij een bedrijf in Amsterdam, terwijl ik al verhuisd was naar Kerkdriel. Ik heb dus enkele jaren elke dag op en neer gereisd tussen Kerkdriel en Amsterdam. Met de komst van mijn zoontje en rekening houdende met de duur van de reistijd heb ik besloten om een baan dichter bij huis te zoeken. Ik zag de vacature “Allround financieel medewerker” bij Prodware en was meteen enthousiast. Gelukkig was dit gevoel wederzijds en ben ik drie weken geleden gestart op de afdeling Finance.”

Wat trok jou aan in de functie van allround financieel medewerker bij Prodware?

“De uitdaging, tijdens het sollicitatiegesprek werd me verteld dat er genoeg uitdaging is op de afdeling is. Daar was ik echt wel aan toe. Omdat ik acht jaar bij een wat kleinere organisatie heb gewerkt, wist ik alles van de hoed en de rand en kon ik mijn taken op de automatische piloot uitvoeren. Binnen de Finance afdeling van Prodware wordt momenteel hard gewerkt om processen nog efficiënter te laten verlopen. Dit is voor mij een hele mooie uitdaging.”

Hoe vind je jouw draai binnen Prodware?

“Allereerst was ik positief verrast over de onboarding die ik de afgelopen weken heb doorlopen. Hierdoor leer je de processen, de mensen en de organisatie in korte tijd goed kennen. Sowieso ben ik wel in staat om in een onbekende omgeving mijn draai te vinden. Ik heb namelijk in de detachering gezeten, waardoor ik bij veel bedrijven in de keuken heb mogen kijken en zo heb geleerd mezelf makkelijk en snel eigen te maken met het reilen en zeilen binnen het bedrijf en het werk. Dat ervaar ik  als een voordeel. Het is ook wel interessant om te ervaren hoe je van ‘alles weten’, weer begint met ‘niks weten’. Bij het vorige bedrijf was ik echt een spin in het web en nu begin ik eigenlijk weer helemaal opnieuw. Dankzij de onboarding en de begeleiding door de collega’s, heb ik een goed beeld van hoe het werkt binnen de afdeling. Mijn doel is om de eerste maand Prodware te leren kennen en daarna los te gaan.”

Wat vind je nu al top binnen Prodware?

“Ik was nog geen week in dienst en ik viel al met mijn neus in de boter want Prodware had een personeelsuitje georganiseerd op een boot in Utrecht. Het was een super leuke avond. En wat ik helemaal top vond, was voordat ik in dienst was bij Prodware, thuis een bos bloemen bezorgd kreeg met een kaartje -Welkom bij Prodware-. Een betere start kon ik me niet wensen. De sfeer ervaar is als zeer positief en de collega’s zijn behulpzaam en enthousiast. Ik heb een goede keuze gemaakt met Prodware”.