+31 418 68 35 00

Werken bij

Proud to be Prodware

Jouw start

Prodware wil graag dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. Daarom krijg je een persoonlijk onboardingsprogramma dat bestaat uit praktische informatie, kennismakingsgesprekken en relevante cursussen. Om ervoor te zorgen dat je altijd bij iemand terechtkunt koppelen we je aan een persoonlijke mentor/buddy.

Team UP event 2022

activiteiten medewerkers Prodware

Jouw arbeidsvoorwaarden

Uiteraard krijg je bij Prodware een marktconform salaris en overige passende arbeidsvoorwaarden zoals een lease auto of reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen, een arbeidsongeschiktheidsverzekering en een collectieve pensioenregeling. Als we als bedrijf goed presteren deel je mee in de winst en ontvang je een bonus. Thuiswerken om files te vermijden of omdat het efficiënter is? Ook dat is mogelijk. Maar het zijn niet alleen de arbeidsvoorwaarden die ervoor zorgen dat je bij ons wil werken.

Microsoft trainingen

Jouw carrière

Bij Prodware krijg je de mogelijkheid om continu te werken aan je carrière. Samen met jouw leidinggevende bespreek je minimaal een keer per jaar jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities. Je stelt samen de te behalen doelen op en maakt concrete afspraken over bijvoorbeeld het volgen van bepaalde opleidingen, persoonlijke coaching of het behalen van relevante (Microsoft) certificeringen. Onze partner Microsoft biedt altijd een uitgebreid trainingaanbod. Jaarlijks krijg je van ons 12 dagen om aan een opleiding te besteden.

Starter programma prodware

Starters met een ambitie in de IT

Ben jij een (bijna) afgestudeerde HBO’er met een ICT achtergrond? Of heb je een duidelijke affiniteit met ICT (bijvoorbeeld Bedrijfsinformatica of (Technische) Bedrijfskunde)? Ook dan kun je bij Prodware aan de slag. Als starter bieden wij je een op maat gesneden traject en je wordt vanaf het begin begeleid door een ervaren professional. Samen kijk je waar jouw kwaliteiten liggen, welke vaardigheden je wilt ontwikkelen en waar jouw ambities liggen. Naast de vakinhoudelijke trainingen als certificeringstrajecten voor Microsoft Dyn365 focussen we ons ook op jouw persoonlijke vaardigheden op het gebied van bijvoorbeeld conflicthantering, vergader- en presentatietechnieken en communicatie. Learning on the job hoort hier uiteraard ook bij.

Consultant Dynamics

Jouw collega's

Samen plezier maken verbindt mensen en zorgt ervoor dat je jouw collega’s ook onder andere omstandigheden leert kennen. Elk jaar organiseert Prodware een intern event met collega’s met zowel serieuze als ontspannen elementen. Bekijk hier de aftermovie van maart 2022. Daarnaast heeft Prodware een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke en gezellige activiteiten organiseert. Onze jaarlijkse familiedag, waar partners en (klein) kinderen ook van harte welkom zijn, is een event waar we allemaal met veel plezier naar uit- en op terugkijken.

Al enthousiast om bij Prodware te komen werken? Bekijk dan snel of er een vacature voor jou open staat!